Twee mannen aangehouden na overval in woning Oudekerkpad in Uden

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k

Donderdag 10 december werden twee mannen aangehouden. Eén van hen wordt verdacht van een overval in Uden een dag daarvoor. De ander van een incident enkele dagen eerder.

Op 9 december werd een bewoner van een appartement aan het Oudekerkpad in zijn woning beroofd van persoonlijke eigendommen.

Overval en beroving

Door de politie werd meteen een onderzoek opgestart. Dat leidde donderdagmorgen rond 2.30 uur tot de aanhouding van een 24-jarige man uit Barendrecht in zijn woning. Deze verdachte wordt ervan verdacht dat hij de overval in Uden heeft gepleegd.

Donderdagavond rond 22.00 uur werd een 21-jarige man uit Breda aangehouden in Bergen op Zoom. Lopende het onderzoek werd duidelijk dat deze verdachte het slachtoffer op vrijdag 4 december mogelijk zou hebben beroofd. Dit incident kwam pas naar voren tijdens het onderzoek naar de overval in Uden.

De verdachten en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar. De politie onderzoekt de beroving en de overval gezamenlijk. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Getuigen

De politie roept mensen die getuige zijn geweest van de overval of die er mogelijk meer van weten op om zich te melden. Dat kan via het algemene nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl). 

Adverteren op UdenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op UdenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Uden
20:56

17° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief