Politie zoekt getuigen van ramkraak in Uden

5 maanden geleden gepubliceerd

De politie zoekt getuigen van een ramkraak op een juwelier in Uden. De kraak vond plaats in de vroege ochtend van dinsdag 20 februari.

De ramkraak

De daders ramden met een auto het rolluik van de juwelierszaak aan de Markt in Uden. Na het vernielen van het rolluik, hebben zij diverse sieraden uit de winkel meegenomen. Op camerabeelden is te zien dat rond 4.00 uur in de nacht een auto achteruit tegen het rolluik rijdt, waarna meerdere personen uit het voertuig stappen. Enkele minuten later rijdt de auto weer weg.

In de winkel worden door enkele van de daders verschillende vitrines vernield. Ook zij vertrekken na enkele minuten met hun buit, te voet. Het signalement van de daders is, ondanks de camerabeelden, nog onduidelijk. Vermoedelijk waren het allemaal mannen en ze gingen donker gekleed.

Oproep tot getuigen

De politie hoopt dat er getuigen zijn die meer informatie kunnen geven over de verdachten, het voertuig of de vluchtroute. Ook informatie die op een andere manier kan bijdragen aan het onderzoek is welkom. Bij informatie kan contact opgenomen worden met de politie.