Ramkraak bij juwelier aan de Markt in Uden

2 maanden geleden gepubliceerd

In de vroege ochtend van dinsdag 20 februari is er een ramkraak gepleegd op een juwelier aan de Markt in Uden. De politie is dringend op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie kunnen verstrekken over de daders, hun voertuig of de vluchtroute.

De Ramkraak

Rond 4.00 uur in de nacht reed een auto achteruit tegen het rolluik van de juwelierszaak. Na het vernielen van het rolluik stapten er meerdere personen uit het voertuig, die vervolgens de winkel binnengingen. In de winkel hebben de daders verschillende vitrines vernield en meerdere sieraden buitgemaakt. Na enkele minuten verlieten de daders de winkel te voet.

Onduidelijk signalement

Ondanks de beschikbare camerabeelden is het signalement van de daders nog onduidelijk. Er wordt vermoed dat het om mannen gaat, die donker gekleed waren op het moment van de ramkraak.

Getuigen gezocht

De politie roept getuigen op om zich te melden. Ook mensen die andere relevante informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, worden verzocht zich te melden. Door deze informatie te delen kan er mogelijk meer duidelijkheid komen over de verdachten, het voertuig of de vluchtroute.