Getuigen en camerabeelden gezocht steekincident Uden

Normal logo politie op dienstauto
Afbeelding: Politie

De plaatselijke politie pakte vanochtend een 23-jarige Udenaar op voor een steekincident. Hierbij raakte een 20-jarige man plaatsgenoot gewond. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar. We zoeken getuigen die ons meer kunnen vertellen over dit incident en/of misschien ook in het bezit zijn van nuttige camerabeelden.

Aanleiding

De politie kreeg rond 06.45 uur de melding dat een man met een mes zou zijn gestoken op de openbare weg aan de Muntmeester in Uden. De politie arriveerde kort na de uitgifte van de melding op de locatie. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn schouder/nek, maar was nog wel aanspreekbaar. Op aanwijzingen van  getuigen kwam de 23-jarige verdachte in beeld. Politieagenten hielden hem kort daarop in zijn woning aan de Kroon in Uden aan.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert gelukkig niet in levensgevaar en is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

Vervolgonderzoek

De verdachte is ingesloten op het politiebureau. Om zijn rol en aandeel in deze zaak helder te krijgen wordt er nader onderzoek verricht. Op de locatie is onder meer sporenonderzoek verricht door specialistische rechercheurs van de forensische opsporing. Ook nam de politie al diverse verklaringen van getuigen op. Mogelijk dat een conflict in de relationele sfeer aan het steekincident is voorafgegaan

Getuigenoproep

De politie hoopt duidelijk te krijgen wat er zich vannacht precies heeft afgespeeld. Daarom komen zij graag in contact met getuigen die ze meer kunnen vertellen. Heeft u info of tips? Of bent u in het bezit van camerabeelden waarop het incident te zien is? Neem dan telefonisch contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw info verstrekken? Bel dan 0800-7000.

Adverteren op UdenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op UdenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Uden
11:44

17° C

Zwaarbewolkt

2.06 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief